İnsanlığımı Yitirirken Yazar: Osamu Dazai


İnsanlığımı Yitirirken
Yazar: Osamu Dazai
İnsanlığımı Yitirirken
Yazar: Osamu Dazai






Gelişen teknoloji artık hayatımızın bir çok yerinde. Bu alanlardan biriside kitaplar. Artık kitaplara mobil ve ya masaüstü cihazlarımız sayesinde kolayca ulaşabilir bir hale geldik. Geldik gelmesine ama zamanımız kitap okumaya bile yetmez oldu. Bu yüzden sesli kitap arşivi oluşturmaya başladık. Böylece bir yandan bulaşık yıkarken ya da araba kullanırken okumak istediğimiz ve okumak için zaman ayırmadığımız kitapları dinlemeye başladık. Sesli Kitap Bulmak ve dinlemek çok kolay artık.

Konuşma üzerine sorunlarmı yaşıyorsun veya arkadaş çevren argo kelimeler müptelası mı?
 Evet, anlıyorum. Kendini geliştirmek mi istiyorsun ama olmuyor. Bir insanın zeka ortalaması en yakın 5 arkadaşının ortalamasıymış. Yani zeka seviyemi düşüreceğime hiç olmasın, nasıl olur acaba merak ediyorum. O yüzden ve açıdan sesli kitap arşivi oluşturmak ve dinlemek kültür seviyenizi yükseltecek. Artık ücretsiz sesli kitap full arşivine ulaşmak çok kolay. Okumak yaşam kadar bir gerçektir.

Artan fiyat oranları ile artık kullanıcılar para verip aldıkları ürünlerin kalitesine değip değmeyeceğini merakı ve şüphesi içinde kalıyor. Bu yüzden ürünleri alamadan önce ücretsiz bir sürüm veya örnek ürünlere ihtiyaç duyuyor. 

Sesli Kitap Arşivi sitemiz üzerinde geniş ve demo tabanlı sesli kitap arşivine ulaşmak çok kolay. Storytel Ücretsiz değil ama ücretsiz full sesli kitaplar demo versiyonları mevcut. Sitemiz üzerinde Sesli Kitap Arşiv hızlı ve reklamsız hizmet almak mümkündür.




Okuyarak kalın.


İnsanlığımı Yitirirken Yazar: Osamu Dazai
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski